Esports 22/11/2011

Iniesta no serà a Milà, on Ibra desafia el Barça

Natalia Arroyo
2 min
Andrés Iniesta fent estiraments després d'una sessió d'entrenament del Barça.

BARCELONA.Una contusió muscular a la cama esquerra ha fet que els serveis mèdics del Barça decideixin deixar Andrés Iniesta descansant a Barcelona i no fer-lo viatjar a Milà. El manxec va rebre un cop a la cuixa dissabte contra el Saragossa i ahir, encara amb molèsties, no va entrenar-se amb la resta de companys a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí. No és cap lesió, però, per precaució, els metges han preferit que no forci la màquina i es perdi el partit de Lliga de Campions de demà contra el Milan, en un duel marcat pel retrobament dels blaugranes amb Zlatan Ibrahimovic.

El suec fa setmanes que escalfa l'ambient del partit amb declaracions contra Pep Guardiola i els seus excompanys. En una entrevista a la UEFA feta pública ahir, però, el davanter del conjunt italià va suavitzar les seves paraules i va assegurar que quan va marxar del Barça ja sabia que "abandonava el millor equip del món" i va demanar que l'enfrontament a San Siro no es prengui com una venjança o una guerra individual d'ell contra ningú. "Jugar davant un antic equip no és res personal. Per descomptat que és emotiu, un gran partit, però al final és com qualsevol altre partit. No cal donar-hi més importància", va demanar. Ambiciós, confia a "poder guanyar" però avisa que la seva carrera "no s'enderrocarà" si perd. A més, Ibra va afegir que va ser "una gran decepció" perdre's el partit d'anada al Camp Nou per una lesió, perquè s'havia "entrenat molt durament" i "estava desitjant jugar aquell partit".

Sergio Busquets tampoc va voler centrar el duel de Champions en un únic futbolista i ahir en roda de premsa va recordar que el Barça "jugarà contra el Milan i no contra Ibrahimovic". El migcampista, que no va entrar a valorar com s'imagina el retrobament entre ell i Guardiola, explicava que l'equip està "il·lusionat per fer un bon partit en un camp històric com és San Siro". "Sortirem a guanyar per sentenciar la primera posició del grup", deia, centrant l'atenció en l'adversari i esquivant qualsevol polèmica fora del terreny de joc.

Per al partit, Guardiola va convocar 21 futbolistes, entre ells el porter del filial Oier, més Jonathan dos Santos, Bartra i Cuenca. A més de la baixa d'Iniesta, el tècnic tampoc podrà comptar amb Adriano, lesionat, i Alves, sancionat.

stats