FUTBOL SALA
Esports 11/09/2019

L'Industrias Santa Coloma derrota el Barça i guanya la Copa Catalunya per segon cop (4-3)

L'equip d'Òscar Redondo ha reaccionat després de rebre el 2-2

T.p.
L'Industrias Santa Coloma guanya la Copa Catalunya per segon cop sorprenent el Barça (4-3)

BarcelonaL'Industrias Santa Coloma ha guanyat per segon cop la Copa Catalunya de futbol sala al derrotar per 4-3 el Barça a Sabadell. L'equip colomenc s'ha defensat amb el cor en una segona part en què el porter Feixas ha sigut la gran estrella.

El Barça arribava a aquesta cita després de guanyar la Supercopa d'Espanya contra El Pozo, però ha topat amb un Industrias que s'ha renovat bé aquest estiu. Als 6 minuts, el brasiler Dyego ha fet el primer gol del Barça, però l'Industrias ha reaccionat abans del descans amb Bruno Petry, que ha empatat de penal, i Verdejo, un dels jugadors més destacats, que ha fet el 2-1.

A la segona part el Barça s'ha centrat més en el joc i ha dominat el parquet, però ha topat amb el pal i amb el porter de l'Industrias. Quan Aicardo ha empatat a manca de cinc minuts semblava que el Barça tornaria a guanyar el títol, però l'Industrias, amb gols de Cardona i Well, s'ha escapat de nou en el marcador. Al final, el gol de Joselito ha ajustat el marcador però no ha deixat els colomencs sense la seva segona Copa de la història.

En categoria femenina, la Penya Esplugues s'ha imposat per 0-4 al CES Eixample.