Esports
Esports 23/06/2013

Indescat organitza el primer màster en tecnologia de l'esport a l'Estat

El clúster vol formar professionals en la concepció, les eines i els mètodes necessaris per a l'aplicació de la tecnologia en l'esport

à. G.
1 min

BarcelonaConjuntament amb l'Idec - UPF (Universitat Pompeu Fabra), Indescat inicia per al curs 2013- 2014 un màster per formar professionals en la concepció, les eines i els mètodes necessaris per a l'aplicació de la tecnologia en l'esport i, per tant, en els productes i serveis oferts per la indústria esportiva. Per al clúster de la indústria de l'esport, aquesta formació és essencial per aconseguir un entorn empresarial més competitiu, millor format i amb projecció global.

Els continguts del màster han estat estructurats per proveir el sector de l'esport de professionals en direcció de projectes, als departaments d'R+D+I, de disseny i desenvolupament, i de tecnologia i innovació. Aquests professionals especialitzats són cada cop més demandats a les empreses vinculades o properes al món de l'esport.

El Màster en Tecnologia de l'Esport està dirigit per Xavier Binefa i Josep Maria Padullés. A més, compta amb un grup de professors multidisciplinar, provinents de diferents àmbits i disciplines i amb una llarga experiència.

stats