LLIGA
Esports 19/10/2011

El clàssic al Bernabéu es podria jugar a les 12 h

El primer clàssic del curs es jugarà el 10 o l'11 de desembre. Tot i que encara no se saben els horaris, ja han sortit els primers rumors. I alguns apunten que el primer clàssic es jugarà en horari matinal.

N.g.
2 min

Barcelona.Encara falta més d'un mes i mig perquè es jugui el primer clàssic, però les especulacions sobre a quina hora es veuran les cares el Reial Madrid i el Barça al Santiago Bernabéu ja han començat. Punto Radio avançava dilluns, en el seu programa Abellán en punto , que el clàssic podria jugar-se el diumenge 11 de desembre a les dotze del migdia. Punto Radio va dir que havia estat el Reial Madrid qui havia demanat jugar en aquesta hora, i que, en principi, el Barça no s'oposaria a jugar en horari matinal.

"Si em pregunten l'opinió, preferiria a la tarda, però n'entenc les raons econòmiques", va apuntar Pep Guardiola, preguntat sobre el tema en la roda de premsa prèvia al partit d'aquest vespre contra el Viktoria Plzen. El tècnic blaugrana va afegir: "No depèn de nosaltres; quan ens diguin, hi anirem a jugar. Manen els que tenen els drets de televisió. Jo només voldria jugar com més aviat millor per poder-nos recuperar del jet lag ", afirmava l'entrenador, fent referència al viatge que l'equip ha de fer fins al Japó per disputar el Mundial de Clubs. "Quan posen el partit, pensen en el rendiment que en volen treure, i no en el nostre viatge al Japó", va destacar.

Tot i això, ahir al migdia, el secretari general de la Lliga de Futbol Professional (LFP), Carlos del Campo, va anunciar que l'entitat no ha rebut cap petició per jugar el clàssic a les 12 del migdia. "És una qüestió que no hem tractat. No s'ha fet cap gestió ni hi ha hagut cap conversa sobre aquesta possibilitat", va dir, sense afirmar ni desmentir res de l'horari que havia avançat la ràdio estatal.

Precisament, la temporada passada també es va viure una situació semblant. Les primeres especulacions sobre l'horari del primer clàssic (que el Barça va guanyar per 5-0) apuntaven que el partit es jugaria en dilluns. Després es van anunciar altres dates, però finalment el clàssic del Camp Nou del curs 2010-2011 es va jugar en dilluns.

stats