Iberojet Palma Bàsquet, un aspirant a tot per la LEB Or

El projecte del Badia Sant Agustí agafa forma amb l'objectiu de no repetir els errors del passat

La marca en línia de viatges  Iberojet va arribar a un acord de patrocini aquest estiu amb el club mallorquí Impremta Badia Sant  Agustí,  per la qual cosa l'equip continuarà jugant a  LEB Or.

L'equip competirà amb el nom d' Iberojet  Palma durant les properes tres temporades. Fins ara, el nou projecte encapçalat pel president Guillem Boscana s'està reforçant pensant en el curs 2018-2019. L'equip, que es va salvar en el darrer alè del curs passat, afronta el repte d'assolir una campanya molt més tranquil·la i somiar amb els play-off d'ascens a l'ACB.

El darrer a arribar al club mallorquí és el nord-americà  Marcus  Gilbert, que s'incorpora a l' Iberojet  Palma per a la  pròxima temporada , procedeix del Porto portuguès i pretén ser un referent en la línia exterior de l'equip mallorquí i un  dels noms  propis de la lliga  Leb  Or.

L'escorta espanyol Mikel Motos (1,92m), també s'ha incorporat a l'Iberojet Palma per reforçar la línia exterior del conjunt mallorquí.  Amb la seva incorporació, l'equip dirigit per  Félix Alonso suma així molta intensitat i solidesa defensiva a l'equip, a més d'un efectiu que és capaç de marcar quan l'equip ho requereix. Mikel donarà molt ritme al joc d'un equip que aspira a competir al màxim en una  LEB Or que, com ha passat aquests darrers anys, es preveu molt igualada.

L'Ala-pivot nord-americà Raven Barber (2'06m, 26 anys) s'incorpora a l'Iberojet Palma per aportar múscul a la pintura del conjunt dirigit per Félix Alonso.

A la darrera temporada, Barber va ser un dels jugadors importants del Benfica portuguès, amb una mitjana de més de deu punts i quatre rebots per partit tant en la lliga portuguesa com en la FIBA Europe Cup.

Aquestes incorporacions se sumen a Erik Quintela, Carles Bivià i Joan Tomàs com a components de l'Iberojet Palma 2018-2019.

EDICIÓ PAPER 17/03/2019

Consultar aquesta edició en PDF