L'Iberojet Palma Bàsquet disputarà aquest dijous el Ciutat de Palma contra el Joventut de Badalona

Guillem Boscana: "És la presentació de l'equip però m'estim més que vingui gent que no guanyar"

L' Iberojet  Palma, que juga actualment a la  LEB  Or, s'enfrontarà a un equip històric de l' ACB , el Joventut de Badalona, en un partit que respon a la promesa del president del club, Guillem Boscana, que va anunciar en la passada edició que "volia celebrar les noces d'or del Ciutat de Palma de Bàsquet amb un torneig molt especial, i crec que ho hem aconseguit amb aquest equip, és l'equip de bàsquet per excel·lència. Tothom somiava un Barça o un Madrid, però ha estat totalment inviable i el Badalona  és un gran equip de l' ACB  que no jugava a Palma des de feia 50 anys", ha explicat.

Aquest partit, que servirà de presentació davant els aficionats, es durà a terme dijous dia 20 de setembre a les 20.30 h al Palau Municipal d'Esports de Son Moix amb la col·laboració de l'Institut Municipal de l'Esport ( IME ).

Boscana també ha parlat de les prestacions del seu equip, però ha destacat que el resultat no és el més important. "M' estim  més que vingui gent a veure el partit que no guanyar o perdre" ha explicat.

EDICIÓ PAPER 17/03/2019

Consultar aquesta edició en PDF