La IV edició de la Mallorca Handbike Tour s'acomiada amb una altra prova de superació

Els participants de la darrera etapa han tingut una dura prova amb una cronoescalada de 5,5 km i 200 m de desnivell positiu

Aquest diumenge s'ha disputat  l'última  etapa que consistia en una cronoescalada de  5,5 km  i  200 m  de desnivell positiu. La prova, caracteritzada com a individual i amb classificació independent, donava la sortida a Alcúdia  i prenia la carretera de l'ermita de la Victòria, on hi havia la meta. El tram més dur ha estat el darrer ascens cap a l'ermita en la qual els ' handbikers' s'han esforçat al màxim per aconseguir coronar la meta de la  IV edició de la Mallorca Handbike Tour by Toyota .

Una vegada més, Rafał Wilk  ha estat el guanyador de la darrera etapa amb un magnífic temps de  13′ 38″ . Seguit molt a prop pel mallorquí Joan Reinoso, amb 13′ 57″ . Quant a la classificació femenina,  Svetlana   Moshkovich  ha  travessat  la meta amb un temps de  19′ 42″ .

L'organització de la prova, que va començar el passat dijous,  se  sent satisfeta amb l'etapa d'avui, perquè és del tot nova i molts de participants la desconeixien. Molts d'ells també mostraven la seva alegria i emoció després de  travessar  la meta.

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF