17/03/2012

Humor portuguès

2 min
Humor portuguès

Després de fer ballar el cap a tota l'afició del Madrid amb si Mourinho continuarà o no entrenant els blancs -amb el tècnic deixant-se veure a Londres comprant una casa o veient el seu ajudant i home de confiança comprant-se un cotxe i matriculant-lo a la Gran Bretanya- parles amb el president Florentino Pérez i t'explica que té molt clar que el portuguès continuarà la pròxima temporada entrenant el Reial Madrid. És més, ho justifica dient que ja està planificant tota la pretemporada i fins i tot la plantilla del curs que ve. Cristiano Ronaldo també acaba de dir públicament que l'entrenador continuarà. Jo encara no les tinc totes, perquè de Mourinho no me'n refiaria mai, però suposem que és veritat i que ha decidit seguir complint el seu contracte: a quin preu?

Ja li han permès tot. Tot i més. S'ha queixat dels àrbitres obertament, del calendari, dels horaris, de la transparència en les competicions i s'ha enfrontat amb el seu propi director esportiu o amb entrenadors dels equips rivals. Però el següent pas ha estat, segons el meu parer, fer-ne un gra massa: s'ha queixat de l'afició del Bernabéu i ha posat d'exemple els ultrasur. S'ha queixat dels socis sobirans, els que paguen i que, com que no és una societat anònima, són els amos del club. Fins i tot d'aquests s'ha queixat Mou. I encara té els nassos de comparar-se amb Guardiola. Què més voldries!

Ah, i una altra cosa. A tots aquests madridistes preocupats per la imatge que està donant Guardiola pel que fa a la renovació -que segons ells està jugant amb tots els socis, vacil·lant els aficionats i perjudicant el futur del club-, moltes gràcies però no cal. De veritat, no cal que us preocupeu tant pel vostre rival. Els barcelonistes estan orgullosos del seu entrenador. I com deia Mascherano, no tant pels títols sinó per la manera d'aconseguir-los. I encantats amb el tracte i el respecte amb el què en Pep tracta la seva afició. Potser els madridistes haurien de preocupar-se una mica més per veure a mans de qui estan deixant el seu club. Perquè suposo que això que Mourinho i Guardiola s'assemblen no us ho deveu haver cregut, oi? Deu ser humor portuguès...

stats