PROMOCIÓ ASCENS SEGONA A
Esports 02/06/2013

El Lleida empata contra el Leganés i es classifica per a la següent ronda de la fase d'ascens a 2a A

L'Hospitalet s'ha quedat a un gol de l'ascens directe a la divisió de plata del futbol estatal i jugarà la repesca

Ara
1 min

BarcelonaEl Lleida Esportiu ha aconseguit classificar-se 'in extremis' per a la següent ronda de la fase d'ascens a Segona Divisió A després d'empatar en el temps afegit contra el Leganés. El conjunt madrileny s'havia avançat amb un gol en el minut 81 però en el temps afegit, els lleidatans han aconseguit el gol que els permet ser al sorteig de la segona ronda de la fase d'ascens a 2a A que se celebrarà aquest dilluns a les 17 hores a Las Rozas.

Un dels possibles rivals del Lleida Esportiu és L'Hospitalet. Els riberencs han superat el Tenerife per la mínima en la tornada de l'eliminatòria d'ascens a Segona Divisió A amb un gol de Sergio Cirio, però no han pogut capgirar el resultat de l'anada (3-1). Cap dels dos conjunts ha aconseguit bellugar el marcador durant la primera part i ha estat Sergio Cirio, quan s'havien disputat deu minuts del segon temps, qui ha donat emoció a l'eliminatòria. L'Hospi ha trenat una bona jugada i Cirio ha superat Aragoneses per baix després d'una passada de Bacari.

Els de Miguel Álvarez han cercat el gol de l'ascens amb intensitat, han cregut en les seves opcions, però el Tenerife ha defensat a la perfecció l'avantatge que els ha permès convertir-se en nou equip de Segona A. Els riberencs s'han quedat doncs, a un sol gol de l'ascens directe i jugaran la repesca. L'Hospitalet es pot trobar el Lleida Esportiu o el Caudal de Mieres a la següent ronda.

stats