Horacio Melgarejo: "No baixarem els braços"

L'entrenador de l'Atlètic Balears està convençut del rendiment del seu equip i cercarà un revulsiu per vèncer al camp del Lleida 

La plantilla ha entrenat aquest matí amb fred a Son Malferit, on els jugadors han apostat per la roba  d'abric . L'entrenador de l'Atlètic  Balers Horacio   Melgarejo , disposa per la convocatòria de diumenge de 20 jugadors, una vegada recuperat  Malik  i després de la inscripció oficial de  Gustavo  'El  Flaco Alles . Al final de la sessió, l'entrenador de l'Atlètic Balears ha comparegut en roda de premsa per assegurar que l'equip té capacitat de reacció tot i que ara estigui ficat en zona de descens a tercera.Horacio  assegura que el partit de diumenge serà "una final i l'ànim dels futbolistes està molt bé i no  baixarem  els braços. L'equip va jugar molt intens en el darrer partit davant el València Mestalla i a gran part dels 90 minuts va donar la cara, però ens va faltar la victòria".

El mercat va tancar dimecres a les 18.00 hores amb tres fitxatges. Varen arribar  Hugo Canario  i  Gustavo " Com a entrenador, sempre vull una plantilla la més àmplia possible, el club va treballar en el mercat i ara i confio a mort amb els jugadors que tinc.  Julio  Delgado ha treballat bé durant la setmana, és un jugador  del qual  esper molt i és important per l'equip. Guanyar contra el Lleida seria un cop moral important.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF