FUTBOL CATALÀ
Esports 05/08/2013

El Badalona, primer semifinalista del torneig d'històrics del futbol català

Ha superat el Manlleu als penals i posteriorment ha derrotat el Sants al Guinardó

Ara
1 min
El partit Badalona-Sants del torneig d'històrics

BarcelonaPrimera jornada d'una nova edició del torneig d'històrics del futbol català. Al camp del Guinardó, el Badalona s'ha proclamat campió del grup A i s'ha classificat per les semifinals. Els campions dels quatre grups juguen les semifinals divendres i la final serà dissabte.

El primer partit del triangular per decidir el grup A l'ha jugat el Badalona, entrenat aquest any per Piti, l'anterior tècnic del Sant Andreu, i el Manlleu de Jordi Dot. El partit ha acabat 0-0 i l'equip badaloní, un dels quatre que juga a la Segona B, ha guanyat als penals per 4-3.

El Manlleu ha guanyat el segon partit en superar el Sants per 2-0 gràcies als gols de Fredi i Ginés. Amb aquest resultat l'equip osonenc necessitava una ensopegada del Badalona per classificar-se, però els homes de Piti no han patit contra l'equip entrenat per Tito Lossio imposant-se per 2-0 amb dos gols de Moha.

Aquest dimarts es juga el triangular del grup B amb la presència del Llagostera, el Cornellà de Jordi Roger, segon classificat la temporada passada del grup català de Tercera, i el Masnou de Miguel López. L'equip maresmenc torna aquest any a la Tercera Divisió.

stats