PRIMERA DIVISIÓ
Esports 16/10/2011

Higuaín sentencia el Betis amb tres gols en trenta minuts (4-1)

David R. Jover
Higuaín, després de fer tres gols amb l'Argentina contra Xile, n'hi va fer tres al Betis.

Barcelona.Res canvia en els partits al Santiago Bernabéu. El Madrid va superar ahir el Betis per 4-1 gràcies a una gran segona part. El partit, a més, va tenir dos protagonistes ben clars: Cristiano Ronaldo i el Pipita Higuaín. El davanter portuguès va donar dues assistències, una a Higuaín i una altra a Kaká i va mostrar-se molt generós. Ronaldo fa dos partits que no veu porteria però que és decisiu amb les seves passades. Mourinho ha trobat en ell un assistent de luxe i l'ha fet pensar més en l'equip que en ell mateix.

El segon protagonista en l'apartat golejador va ser el Pipita Higuaín. El davanter argentí va marcar tres gols en menys de trenta minuts -46, 68 i 73- i suma d'aquesta manera vuit gols a la Lliga. És el segon hat trick del 20 blanc a la Lliga després d'haver-ne fet un a Cornellà fa quinze dies.

Tot i el marcador final, el Madrid va patir força en el primer temps, quan el Betis va estar molt ben plantat, i això va fer que el Bernabéu xiulés en diverses ocasions el seu equip. El Betis no va tenir cap por i va fer diversos contraatacs molt perillosos. Ara bé, els blancs van tenir les millors ocasions.

El moment més delicat per al Madrid tan sols va durar vint segons. Va ser quan Jorge Molina, al 68, va fer el 2-1. Va posar l'ai al cor a l'afició blanca, però va ser un miratge quan Higuaín va fer el 3-1 al cap de pocs segons. El quart del Madrid i el tercer de l'argentí va ser el millor de la tarda. Higuaín, de cullera, va superar Casto, que va rebre quatre gols però en va salvar més d'un.

Amb aquests tres punts els de José Mourinho sumen 16 punts i se situen a un del Barça. El pròxim compromís dels blancs és dimarts a la Lliga de Campions davant l'Olympique de Lió. Serà una bona ocasió per veure si la generositat de Cristiano Ronaldo cap als seus companys segueix vigent i per veure també si Higuaín segueix tan inspirat de cara a porteria a Europa.