FUTBOL
Esports 17/06/2013

Heynckes: "Li desitjo a Guardiola el millor i tants èxits com sigui possible"

L'encara entrenador del Bayern Munic diu que en les properes temporades el club bavarès haurà de confirmar si és el millor equip d'Europa

Efe
1 min
Jupp Heynckes, al Camp Nou

BerlínL'encara entrenador del Bayern Munic, Jupp Heynckes, ha desitjat al seu successor, el català Pep Guardiola, "el millor" al capdavant del club bavarès, i ha dit que estaria content si pogués repetir els èxits d'aquesta temporada.

"Li desitjo a Guardiola el millor i tants èxits com sigui possible perquè el seu equip ha estat el meu. Estaria content si el Bayern tornés a guanyar la Bundesliga i la Lliga de Campions", ha dit Heynckes en una entrevista que publica aquest dilluns la revista 'Kicker'.

Heynckes ha expressat els seus millors desitjos per a Guardiola després de ser interrogat sobre si no havia tractat de posar-lo sota pressió després de dir que li deixava un equip que funcionava perfectament. "Després d'una temporada així és una declaració que puc fer. Hi ha algun equip de moment millor que el Bayern?", ha dit Heynckes.

Heynckes ha explicat també que de moment el Bayern és el millor equip d'Europa, però que això és una cosa que s'haurà de confirmar en les properes temporades. "Es necessita una era de dues o tres temporades per ser considerat com el millor equip. Com ho va aconseguir el Barça", ha comentat.

Guardiola serà presentat el dilluns 24 de juny en una conferència de premsa a l'Allianz Arena, i dos dies després tindrà el seu primer entrenament al capdavant del Bayern.

stats