Esports 09/01/2012

"Hem jugat seguint la nostra filosofia"

L'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, es va mostrar molt content dels seus jugadors, per l'esforç fet durant el partit, i també del seu cos tècnic, a qui va elogiar per la feina prèvia.

David R. Jover
1 min
Pochettino donant indicacions durant un moment del partit d'ahir.

BARCELONA.L'empat aconseguit ahir per l'Espanyol va ser molt important per a Mauricio Pochettino. L'entrenador de l'Espanyol va afirmar: "L'empat ens dóna forces per continuar amb la nostra filosofia, la nostra idea, perquè fa uns mesos algunes persones dubtaven de nosaltres, de la nostra proposta".

L'argentí va voler elogiar la capacitat de treball dels seus tècnics, perquè amb només dos dies per preparar el matx, "han sabut trobar el lloc per crear dificultats a un equip com el Barça". A més, va qualificar de "grandíssim" el partit que van fer els seus jugadors, dels quals va dir que van fer "un gran esforç per plantar cara".

Respecte al penal de Raúl Rodríguez en l'última jugada del partit, Pochettino va dir que "tant li fa com s'analitzi el partit", perquè "un aficionat del Barça podrà dir que li han robat el partit", mentre que "un de l'Espanyol dirà que han jugat un gran partit".

Per acabar, va dir que tenen "un crèdit enorme".

stats