BUNDESLIGA
Esports 10/08/2013

El Hannover, un rival de Primera a la Copa per al Bayern de Guardiola

El campió alemany rebrà aquest conjunt a finals de setembre en la segona ronda del torneig, segons ha deparat el sorteig celebrat aquesta nit. El Dortmund visitarà el Munic 1860

Isaac Lluch
1 min

MunicEl Bayern de Pep Guardiola se les veurà amb el primer equip de Primera Divisió en la segona ronda de la Copa alemanya, segons va deparar el sorteig que s’acaba de dur a terme a la Federació Alemanya de Futbol (DFB). L’actual campió de la competició rebrà el 24 o 25 de setembre el Hannover, que avui ha debutat amb victòria davant el Wolfsburg (2-0) en la primera jornada de la Bundesliga. La temporada passada el Hannover va acabar novè.

Altres emparellaments interessants del sorteig, que ha inclòs 32 equips (14 de Primera, 13 de Segona, 4 de Tercera i un de regional), són la visita del Dortmund a casa del rival ciutadà del Bayern, el Munic 1860, i el Friburg-Stuttgart, reedició d’una de les semifinals de la temporada passada.

El Bayern ha sabut el seu nou rival de Copa en plena primera jornada de la Bundesliga, que, a l’espera de completar-se demà, deixa l’Hertha de Berlín com a líder després del seu 6-1 contra el Frankfurt. El Dortmund, principal rival dels de Guardiola en la disputa pel campionat, ha vençut per 0-4 a Augsburg amb tres gols del nou fitxatge Aubameyang.

La plantilla del Bayern ha visitat avui la cancelleria bavaresa, on han estat rebuts pel primer ministre regional, Horst Seehofer, que no ha dubtat a carregar de pressió Guardiola en demanar públicament que reeditin el triplet assolit la temporada passada.

Avui el Bayern jugarà un amistós contra el Györi ETO FC a Hongria. L’estrella fitxada del Dortmund, Mario Götze, disputarà els seus primers minuts amb el seu nou equip recent superada la seva greu lesió muscular.

stats