En breu
Esports 11/12/2011

Handbol

David R. Jover
2 min
Handbol

Defensa contundent

Per vèncer a les pistes més importants del territori nacional i internacional cal ser molt dur en defensa i no donar cap opció a l'equip rival. Ahir Cédric Sorhaindo, Viran Morros i Magnus Jernemyr van donar una classe magistral de com s'ha de defensar en els partits importants que poden decidir els títols. L'anticipació combinada amb els blocatges defensius van ser una arma molt important per als blaugranes, que en atac van haver de combatre com van poder la duresa defensiva del francès Dinart.

Saric, com a garantia

El porter bosnià del Barça Intersport acostuma a fer-se encara més gran en els partits importants. El d'ahir ho era, i va anar de menys a més, va acabar per ser gairebé infranquejable. Va aturar onze pilotes, la majoria en un segon temps magistral que va permetre als de Xavi Pascual agafar una renda de tres gols en els minuts finals, que van resultar decisius. Danjel Saric oposita a convertir-se en el millor porter del món aquesta temporada. Thierry Omeyer, del Kiel, i Arpad Sterbik, de l'Atlètic de Madrid, no estan en el seu millor moment.

Nagy fa de líder

El millor lateral dret de la Lliga Asobal va erigir-se ahir com a líder de l'equip. En defensa i en atac. Xavi Pascual li ha reclamat des de fa temps que assumeixi més responsabilitat en atac perquè ho pot fer gràcies a les seves condicions físiques i al seu gran llançament. Ahir el capità va acceptar el repte i amb 8 gols va liderar els seus companys cap a un triomf que val mitja Lliga. El magiar millora amb el pas del temps i cada cop és un jugador més complet. Ahir l'Atlètic de Madrid no el va poder aturar de cap manera i va prendre's com un tema personal el matx. "Teníem moltes ganes de guanyar després del partit de la Supercopa, en què vam perdre de manera contundent", va explicar un Nagy que tenia l'enfrontament contra els matalassers entre cella i cella.

'Average'

L'últim gol de Laszlo Nagy, el que va situar el 23-25 a l'electrònic, va fer molt de mal. Més que la possible derrota. Tant l'Atlètic de Madrid com el Barça Intersport saben que el goal average entre ells pot significar un campionat de Lliga. Tots dos no es deixaran gairebé cap punt en els pròxims partits i l'enfrontament de la segona volta al Palau pot decidir el campió. L'altra mitja Lliga.

stats