HANDBOL
Esports 14/09/2019

Un mal primer temps condemna el Barça en el debut a la Champions d'handbol (31-28)

El Pick Szeged hongarès porta 22 mesos sense perdre a casa

BarcelonaEl Barça no ha començat amb bon peu la seva aventura europea. L’equip de Xavi Pascual ha caigut a la pista del Pick Szeged hongarès per 31-28 en un partit marcat pel primer temps, on l’equip blaugrana no ha sabut aturar el joc local i ha encaixat un parcial de 18 a 11 que ha condicionat tota la seva part.

El Pick Szeged porta 22 mesos sense conèixer la derrota a la seva pista, però el Barça, amb el repte de reconquerir la corona europea, que no guanya des del 2015, arribava al partit amb el convenciment de poder tallar aquesta ratxa. No ha sigut així. El lateral esquerrà exblaugrana Jorge Maqueda, amb set gols, amb l'ajut de l’extrem serbi Bodgan Radivojevic (6 gols) i Roland Mikler, molt encertat a la porteria a la primera meitat, han mortificat un Barça que aquesta temporada ja ha guanyat dos títols, la Superglobe internacional i la Supercopa espanyola.

A la segona part, el Barça ha arribat a acostar-se fins a un 28-27 (m. 57), gràcies al bon partit del pivot Ludovic Fàbregas (8 gols) i la bona segona meitat del porter Kevin Möller. Però tot i les baixes del lateral croat Alen Blazevic, operat d’una hèrnia, i de l’extrem esquerre islandès Sigurmannsson, Juan Carlos Pastor ha guanyat el duel a Pascual. Aitor Ariño i Víctor Tomàs no s'han rendit i han mantingut el partit obert fins al final, però els hongaresos han sabut aguantar els atacs catalans i han sentenciat gràcies a dos gols de Maqueda.