Publicitat
Publicitat

Godó 2014

Gulbis-Nishikori, primera semifinal del Godó

Els dos buscaran un lloc a la final després que el letó s'hagi desfet de Gabaixvili (6-1, 6-4) i el japonès hagi vençut Cilic (6-1, 6-3)

Kei Nishikori i Ernests Gulbis jugaran una de les semifinals del Barcelona Open Banc Sabadell. Aquests dos tenistes han estat els encarregats de jugar els dos primers partits a la pista central del RCT Barcelona i després de derrotar Cilic i Gabaixvili, respectivament, lluitaran entre ells per un lloc a la gran final del diumenge.

Serà la segona vegada que els dos tenistes es veuen les cares, després que el 2008 juguessin a la ronda prèvia del torneig de Bermuda, amb victòria per a Nishikori sobre terra batuda, la mateixa del Godó. Tot i això, el precedent és molt antic i poc fiable, si bé el japonès és favorit, rànquing en mà, ja que ocupa el 17è lloc del rànquing, mentre que el seu oponent és 23è.

Gulbis ha estat l'encarregat de jugar el primer torn de la jornada de divendres, i ho ha celebrat amb un triomf còmode i solvent contra Teymuraz Gabaixvili, el jugador que s'havia desfet al Godó de David Ferrer (segon cap de sèrie) i Iñigo Cervantes. El letó ha vençut en dos sets (6-1, 6-4) en un partit que ha durat menys d'una hora i mitja.

Tampoc ha tingut gaires problemes Kei Nishikori, en el seu cas per superar el croat Marin Cilic. El botxí de Kuznetsov i Robredo no ha tingut opció contra el quart cap de sèrie del torneig, que ha perdut també en dos sets (6-1, 6-3) en poc menys d'una hora i quart.

Històries de superació esportiva