BARÇA
Esports 15/06/2013

Messi marca tres gols a Guatemala i supera Maradona amb la selecció argentina

L'argentí comença les vacances després de participar en un partit amistós a Guatemala

BarcelonaLeo Messi ha fet tres dels quatre gols de la selecció argentina al Guatemala (0-4) en un partit amistós jugat a l'estadi Mateo Flores de Guatemala. Amb aquests tres gols Messi supera Diego Armando Maradona a la classificació de màxims golejadors de la selecció argentina. Messi porta 35 gols, tants com Hernan Crespo, superant els 34 de Maradona. Per davant només queda Batistuta, autor de 54 gols vestit d'albiceleste.

Messi ha marcat els tres gols abans del minut 50, un de penal, descansant després de ser substituït a la segona part. L'altre blaugrana, Javier Mascherano, ha sortit al camp al minut 60 substituïnt a Javier Basanta.