REACCIONS
Esports 14/09/2011

Guardiola: "Estem tristos, hem fet un partit per endur-nos-el"

L'entrenador del Barça va acabar el partit amb un regust agredolç, perquè el seu equip havia pogut remuntar el gol matiner de Pato però no va poder aguantar el resultat i va encaixar l'empat al descompte.

Martí Molina
1 min
Pep Guardiola donant ordres durant el partit d'ahir contra el Milan.

Barcelona.Pep Guardiola va acabar el partit resignat després de veure com el Milan empatava a 2 a l'últim minut, i assegurava: "Estic trist perquè hem fet un partit per endur-nos-el". "El cos no queda del tot bé, però el minut 1 i el minut 92 són part del partit", reconeixia el tècnic de Santpedor, que va afegir: "Intentarem corregir el que hem fet malament".

Sobre el partit en si, l'entrenador del Barça va explicar que "mai no és fàcil atacar quan els seus mig centres es posen de centrals i els seus interiors també se situen a la defensa", i va comentar: "Sabia que al final decidiríem amb la qualitat individual dels jugadors".

El tècnic va valorar l'esforç dels seus jugadors, que van remuntar el partit, però va considerar que als minuts finals l'equip va "acusar l'esforç" de tot el partit contra un equip que va arribar "dues vegades i mitja a porteria, l'última en un córner molt ben picat per Seedorf en un moment en què l'Abidal estava patint molt a físicament".

Guardiola va elogiar el Milan, a qui va qualificar com "un senyor equip que té la capacitat de no tornar-se boig a dintre, que té paciència i que sap que en qualsevol moment et pot marcar". El tècnic va recordar que "és el primer partit d'una lligueta de sis", i va emplaçar els seus homes a "recuperar-se i pensar en el partit contra l'Osasuna".

stats