Esports 19/01/2012

Guardiola: "Sabem que tard o d'hora això s'acabarà"

L'entrenador del Barça se'n va molt satisfet del Bernabéu, però assegura que el seu equip tan sols ha fet la meitat de la feina. El de Santpedor no vol valorar l'acció de Pepe i fa pinya amb Pinto.

Martí Molina
2 min
Pep Guardiola felicitant orgullós els seus homes durant una acció d'ahir al Bernabéu.

BARCELONA.Pep Guardiola es va deixar estar de triomfalismes a la sala de premsa del Bernabéu. El tècnic del Barça, amb el posat serè que el caracteritza, va valorar amb molt bona nota tant la victòria a Madrid com el joc del seu equip; però va alertar que "només s'ha fet la meitat de la feina, queda la tornada".

Tanmateix, l'entrenador de Santpedor va ser qüestionat per la bona ratxa que té a l'estadi merengue -on no ha perdut en 7 visites-. En qualsevol cas, és conscient que aquesta ratxa "tard o d'hora s'acabarà". "Venir tantes vegades i no perdre no és normal", va assegurar. Preguntat sobre la fórmula màgica, el tècnic va explicar què havia demanat als seus futbolistes: "Fer possessions més llargues que anteriorment, tenir la pilota, evitar passades absurdes i tancar bé en els contraatacs. I ho hem fet bé. El Madrid ha fet un gol i un xut al pal, res més".

Guardiola no va voler entrar a valorar l'actitud del madridista Pepe al terreny de joc, on va simular una agressió i va trepitjar Messi: "Els jugadors m'han dit alguna cosa però no ho he vist. De totes maneres, m'han comentat que ja s'ha vist tot per televisió".

D'altra banda, ha fet pinya amb Pinto, porter titular ahir i que va encaixar un gol de Ronaldo: "Pinto té 37 anys. Ho té tot sabut. No dubto d'ell, és un porter molt bo".

Mourinho evita parlar de Pepe

L'entrenador del Reial Madrid tampoc va voler entrar a valorar l'acció de Pepe, i també va dir que "no havia vist" la jugada; i del futbolista va dir que havia fet "una gran feina per a l'equip". Tot i això, va afirmar que "en el supòsit que la trepitjada fos intencionada, seria censurable".

Tampoc es va immutar pels xiulets del públic, que va assegurar que "no sentia"; i va criticar els seus homes perquè havien "encaixat un gol a pilota aturada".

stats