Futbol
Esports 26/06/2013

Guardiola reuneix 8.000 persones en el seu primer entrenament amb el Bayern

L'extècnic del Barça ha fet una sessió a l'estadi del conjunt bavarès

Ara
1 min
Pep Guardiola, durant el seu primer entrenament

BarcelonaPep Guardiola ha dirigit aquest dimecres el seu primer entrenament com a tècnic del Bayern Munic. El català torna a la feina després de deixar la banqueta del Barça i de prendre's un any sabàtic, i ho fa amb una sessió a l'estadi del conjunt bavarès i davant l'atenta mirada de 8.000 aficionats.

Aquest dimecres han tornat a la feina bona part dels futbolistes del Bayern –excepte alguns lesionats–. Entre els futbolistes que han saltat a la gespa destaca Mario Gómez, que podria abandonar la disciplina bavaresa aquest mateix estiu.

També hi havia homes com Philipp Lahm –capità–, Thomas Müller, Toni Kross –internacionals amb Alemanya–, a més del francès Franck Ribéry. En canvi, qui no ha assistit a aquest primera sessió han estat Holger Badstuber i Mario Götze –tots dos de baixa–, mentre que Bastian Schweinsteiger, que continua recuperant-se d'una lesió, ha seguit l'entrenament des de la banqueta.

Els aficionats han pagat 5 euros per accedir a l'estadi, i la recaptació es destina íntegrament als afectats pels aiguats d'ara fa unes setmanes, que va inundar algunes regions d'Alemanya. Aquest dijous, el club també farà un entrenament a l'Allianz Arena, també obert al públic –que haurà de pagar els cinc euros solidaris–.

stats