BARÇA
Esports 21/06/2011

"Guardiola sap que Cesc no val més de 40 milions"

Sandro Rosell insisteix que no pensa pagar més de 40 milions per Cesc, i que Guardiola ho entén i hi està d'acord. Sobre el Madrid, va culpar de tot Mourinho, però sense anomenar-lo.

Albert Solé
2 min
El president del Barça, Sandro Rosell, en roda de premsa dijous passat.

Barcelona.El president del Barça, Sandro Rosell, es va tornar a referir ahir al possible fitxatge de Cesc Fàbregas pel club català en una entrevista al programa Àgora , de TV3, i va reiterar que no pensen pagar més de 40 milions d'euros per ell. "L'any passat en vam oferir 40 i aquest any ja no els val", va dir. Rosell també ha afirmat que encara que per a Guardiola pugui ser una incorporació important, "el tècnic també sap que el valor dels jugadors és un i no un altre, i Cesc no val més de 40 milions, i no en pagarem més, segur", va reafirmar el president blaugrana. Sobre aquest fitxatge, a més, Rosell sap que per una part al soci del Barça li costa d'entendre que es puguin pagar 30 milions d'euros per fitxar un jugador que es va formar al Barça i en va marxar amb 16 anys: "De la part moral del retorn de jugadors que van marxar del Barça se'n podria parlar, algun dia hauríem de fer un debat intern d'això", va assegurar.

La resposta al Madrid

Sandro Rosell va concretar una mica més què hauria de passar la temporada que ve per trencar relacions amb el Reial Madrid, tal com va amenaçar dijous passat: "Només que passi una vegada més una de les set coses que vam denunciar amb la declaració institucional". I davant la pregunta de què vol dir trencar relacions, el president del Barça aquesta vegada sí que ho va explicar: "No anirem al dinar de directives, que ja sé que és una cosa poc important, però seria un gest amb molta significació". Pel que fa a si la culpa principal d'aquesta situació tensa amb el Madrid és de Florentino Pérez o de José Mourinho, Rosell va dubtar, però va dir: "Tot ve de l'empleat del club [sense anomenar mai Mourinho], però la feina del president és posar-hi fre". Finalment, tot i que Rosell i Florenito sempre han tingut una relació personal molt bona, ara no estan en el millor moment: "Des de l'últim dinar que no parlo amb ell, hi ha ferides obertes que han de cicatritzar".

stats