FUTBOL
Esports 08/08/2013

Guardiola: “És una obvietat que tot el que li vagi bé al Barça em farà feliç”

El tècnic català assegura que no vol entrar en cap creuament de declaracions amb Rosell. "Vénen d'anada, però mai de tornada", ha justificat abans del seu debut a la Bundesliga

Isaac Lluch
1 min

MunicPep Guardiola debuta aquest divendres a la Bundesliga. El vigent campió Bayern desprecinta la competició a casa davant el Borussia Mönchengladbach. Però si bé el tècnic català vol concentrar-se en el present i en el futur del seu nou equip, sap que tampoc pot deixar enrere el seu passat. Això sí, vol quedar-se amb el millor de la seva etapa al Barça i avisa que no entrarà en cap creuament de declaracions amb l'entorn o la directiva blaugrana.

"La relació de Barcelona cap a Munic serà d'anada, mai de tornada", ha subratllat l'entrenador del Bayern per advertir que no li interessa cap polèmica. Al contrari: "El desig que li vagi sempre bé al Barça és una obvietat. Tot el que li vagi bé al club em farà feliç".

El cap de setmana passat, el president del Barça, Sandro Rosell, va assegurar en una entrevista al diari 'Sport' que "Guardiola es deixa intoxicar per gent amb interessos", i que si pogués fer-se enrere de les últimes crítiques que va fer a la directiva, el tècnic se'n desdiria. "Respecte a les declaracions del president, vénen d'anada, no de tornada", s'ha limitat a reiterar.

Guardiola ha remarcat la seva il·lusió per estrenar-se amb la Bundesliga contra el Borussia Mönchengladbach en un partit en què Thiago Alcántara, amb febre, és a hores d'ara dubte.

stats