ELS VESTIDORS
Esports 22/09/2011

Guardiola: "En línies generals, el resultat és just"

El tècnic de Santpedor, que tornava a un camp on la temporada passada va patir una forta hèrnia discal, va donar per bo el resultat, ja que va veure un València que cada anys demostra el seu bon nivell.

T.p.
1 min
Pep Guardiola dóna instruccions a Adriano durant el partit d'ahir contra el València.

Barcelona.Pep Guardiola va assegurar que marxava "molt satisfet" de Mestalla pel punt que el Barça va poder sumar contra "un molt bon equip liderat per un gran entrenador". "Va ser un espectacle meravellós, un grandiós partit de dos equips que van voler atacar, una exhibició d'aquest gran esport que és el futbol". Per a Guardiola, el resultat "és just" si es fa una valoració de tot el partit.

El tècnic del Barça va explicar àmpliament les sensacions que va tenir sobre el partit i les dificultats que l'equip va tenir en la primera meitat. "Hem tingut problemes al primer temps però a la segona part hem corregit algunes coses i ens han fet menys mal", va explicar. Preguntat pels problemes que el València va crear per la banda esquerra, Guardiola va explicar que sabien "que seria molt difícil i que Mathieu i Jordi Alba atacarien per l'esquerra, on el València és més profund que per la dreta". "Per això hem apostat per fer jugar Mascherano, un jugador més fix. Però ells juguen molt bé, exigeixen molt. L'equip ha fet una gran feina", va sentenciar el de Santpedor, que va tornar a deixar clar que aquesta Lliga serà molt complicada.

L'opinió dels jugadors

Cesc Fàbregas, que ahir va tornar a marcar un gol decisiu que va valer un punt, s'alegrava per haver pogut "ajudar l'equip" però reconeixia que no havia fet "gaire bon partit". "Marxem amb mal sabor de boca perquè a la segona part hem pogut guanyar, tot i que ells ens haurien pogut fer algun gol més".

stats