Esports 29/01/2012

Guardiola: "Queden 18 partits i lluitarem fins al final"

L'entrenador del Barça comenta que l'equip ha fet un molt bon joc a Vila-real tot i empatar. Pep Guardiola considera que la Lliga no està perduda i assegura que els seus homes ho intentaran fins al final.

Martí Molina
2 min

BARCELONATot i fer empatar al camp del Vila-real i situar-se 7 punts per sota del Reial Madrid, l'entrenador del Barça va voler deixar clar que la Lliga no està perduda. "Queden 18 partits i lluitarem tots els punts fins al final", deia un tècnic que va assegurar que els seus homes havien fet un partit "excel·lent" al Madrigal.

"Ens ha faltat marcar, però això és part dels astres. Ho hem fet tot i més. Estic molt satisfet perquè hem respost molt bé després del partit de l'altre dia i jugant contra un rival molt fort", explicava Pep Guardiola.

Sobre el partit en si, va dir que havien jugat "molt bé els primers 15 minuts amb ocasions clares" però que després el joc s'havia "esbojarrat". Per això va fer canvis tàctics al descans situant un home més al mig del camp "per compensar les possibles pèrdues de pilota". En qualsevol cas, marxava satisfet perquè havia neutralitzat l'atac del conjunt local, que només "va tenir una ocasió clara de gol [Senna] en tot el partit".

Hem volgut tenir un home més al mig del camp per compensar les possibles pèrdues de pilota. Però el partit no el teníem controlat al final de la primera part, i en canvi l'hem tingut millor al segon temps.

Els jugadors no renuncien a la Lliga

D'altra banda, els jugadors es van mostrar convençuts que encara es pot lluitar per aconseguir el títol de Lliga. Dani Alves va assegurar que amb l'empat d'ahir "no s'havia perdut res". "És cert que el Madrid té un avantatge important, però encara ens queda una volta sencera per jugar". Mentrestant, Valdés deia que no ho veia "perdut" però comentava que ja havien dit que no podien "perdre punts", i si en van perdent "al final serà impossible".

stats