Esports 08/03/2012

Guardiola: "Podrem seguir passejant el nostre futbol per Europa"

Nuria García
1 min
Pep Guardiola corregeix la posició dels seus homes ahir contra el Bayer Leverkusen.

BARCELONA.El tècnic del Barça, Pep Guardiola, es mostrava ahir feliç per tres motius: pel futbol del seu equip, per haver passat a quarts de final i pels cinc gols que havia aconseguit Leo Messi. "Hem tingut una nit especial, en tenim moltes d'en Leo. Els jugadors ens han fet el regal de fer-nos passar a quarts, cosa que vol dir que podrem seguir passejant el nostre futbol per Europa. El més important d'anar passant eliminatòries és poder seguir jugant aquesta competició tan neta amb què es gaudeix tant", va comentar Guardiola, que es mostrava satisfet pel partit que havien fet els seus jugadors. "Ja portàvem un bon resultat però d'un equip que ha deixat el València fora de la Lliga de Campions no te'n pots refiar... Aquesta competició és molt exigent", va assegurar, i va reconèixer que li era igual qui els toqués en els sorteig dels quarts.

Sobre el partit, Guardiola va dir: "Hem sortit una mica tovets, no gaire directes, i ells són tan alts que amb un córner o una falta creen molt de perill". Però el tècnic va afegir: "Amb el segon gol d'en Leo hem vist que l'eliminatòria ja la teníem, però sabíem que ens havíem de prendre seriosament el partit, no fer el mandra en la segona part".

Guardiola s'ha desfet en elogis cap a Messi, que s'ha quedat a set gols d'igualar César, el màxim golejador del Barça. "Superar un jugador tan mític com César té molt de mèrit. Cal preparar una festassa per quan l'iguali a gols", va avisar.

stats