Esports 13/02/2011

Guardiola: "No som invencibles, encara que la gent no s'ho cregui"

Nuria García
2 min
L'entrenador del Barça, Pep Guardiola, pensatiu durant el partit al Molinón.

BarcelonaEl tècnic blaugrana no va marxar ahir content del Molinón. Pep Guardiola va ser clar i va dir que, sent el Barça, un empat no es pot donar per bo. Encara que l'equip fes les coses bé a la segona part. "Sempre que no guanyem no és un bon resultat -va afirmar-. Nosaltres podem perdre, no pel fet de ser el Barça i tenir aquests jugadors hem de guanyar sempre. Podem perdre o empatar d'aquesta manera". "Hem intentat estar bé i hi hem insistit molt, però ens hem trobat amb un equip que ha defensat molt bé", va dir Guardiola, que va recalcar la tasca defensiva de l'Sporting. "Hem sabut trobar els espais amb deu al darrere".

Sobre el partit del Molinón, Guardiola va explicar: "A la primera part ens ha costat una mica més. Ens ha faltat una mica de profunditat quan arribàvem en jugades de banda. No som invencibles ni l'equip perfecte. Som un equip molt bo, només cal veure la segona part". A més, el tècnic blaugrana va comentar: "En les derrotes, en els empats i en les victòries, sempre hi ha coses per analitzar. Tot i guanyar 4-0 sempre hi ha errades".

L'entrenador blaugrana, però, va reconèixer que "el fet d'empatar dóna més valor a la ratxa de setze victòries consecutives". I és que ahir el Barça no va poder sumar el que hauria estat el dissetè triomf seguit a la Lliga. Això sí, també va recordar que "la fortalesa mental de l'equip és molt gran". "Un pot fer una mitja temporada bona, però nosaltres ja acumulem tres anys", va remarcar, i va afegir amb claredat: "Potser no guanyarem res, però jo no puc retreure res als meus jugadors".

Guardiola també va elogiar l'entrenador de l'Sporting, Manolo Preciado: "Jo que vinc de Tercera, valoro molt la feina de Preciado. Ha tornat a demostrar que és un gran entrenador".

stats