FUTBOL
Esports 16/08/2013

Guardiola: “M’agradaria que la Lliga espanyola tingués l’ambient dels estadis alemanys”

Pep Guardiola viurà dissabte a Frankfurt la seva segona jornada a la Bundesliga, però aquest divendres s'ha referit al campionat espanyol. "Estaria bé que les entrades fossin més assequibles", ha comentat

Isaac Lluch
1 min

MunicPep Guardiola està cada cop més integrat en la seva nova aventura al futbol alemany, però aquest divendres no s'ha estat de mirar de reüll la Lliga espanyola, que aquest cap de setmana arrenca en una nova edició. "M'agradaria que la lliga espanyola tingués l'ambient dels estadis alemanys, tots són moderns, guapos, i sempre són plens. Hi ha un ambient molt festiu. La gent balla, canta. Això ho he vist fins i tot en un partit de pretemporada contra el Hansa Rostock, de Tercera Divisió", ha comentat fascinat Guardiola. "Estaria bé que els preus de les entrades fossin més assequibles", ha remarcat sobre la Lliga espanyola.

Guardiola viurà aquest dissabte al camp del Eintracht de Frankfurt –cuer després de caure a Berlín 6-1– el seu segon partit de Bundesliga i podrà comptar per primer cop amb la seva estrella Mario Götze, segons ha confirmat el mateix tècnic.

L'entrenador de Santpedor ha confessat que té "confiança" sobre el domini que pot exercir el seu equip durant la temporada. "Confio en aquests jugadors. Sóc optimista, ho sento, crec que jugarem bé. Però sóc un entrenador normal. Necessito temps. Sé que mentrestant els bons resultats faran que les coses siguin més fàcils per a mi, però si no obtenim resultats, continuarem endavant", ha indicat.

"Seria avorrit que en aquest moment de la temporada estiguéssim a un nivell alt. El que és bonic és millorar cada dia, cada mes, per això aquest esport és bonic. Tinc jugadors molt intel·ligents. Si no arriben els resultats, la responsabilitat és meva", ha assegurat.

stats