AVÍS PER A NAVEGANTS
Esports 14/03/2011

Guardiola: "El Madrid té molt poder en tots els àmbits"

Martí Molina
1 min

Barcelona.Malgrat assegurar que "més que mai" no volia parlar de l'àrbitre, Pep Guardiola va enviar un missatge per a navegants a la roda de premsa, després que el Barça empatés a Sevilla un partit en què l'àrbitre va anul·lar un gol a Messi i no va xiular un penal sobre Bojan. "No podem pensar que estarem a 12 punts d'un equip com el Madrid, que té el poder que té en tots els àmbits", va dir l'entrenador.

Sobre el partit, Guardiola considerava que els seus jugadors "havien fet més del que havien recollit" al primer temps, encara que això "sigui part del joc". I que al segon temps el Sevilla havia pogut "marcar ràpid i, amb l'entrada de Kanouté, posar pausa al joc del Barça i generar ocasions al contraatac". Tot i això, el tècnic assegurava que en el global del partit, estava "satisfet després del partit de Champions"; i va recordar: "Les Lligues anteriors les hem lluitat fins a l'últim minut i aquest any no serà una excepció".

Bojan, tres mesos després

Després de marcar el cinquè gol contra la Reial Societat, al desembre, Bojan Krkic es va retrobar amb el gol a Sevilla. El de Linyola, que va substituir Pedro al quart d'hora de joc, va associar-se bé amb els seus companys, i va reconèixer haver-se trobat "molt còmode al camp"; encara que marxava amb "mal regust de boca pel resultat".

stats