Esports 12/03/2012

Guardiola: "Hem jugat molt bé en un camp en mal estat"

Martí Molina
1 min
Guardiola, a la foto ahir al Nuevo  Sardinero, va lamentar l'estat de la gespa.

BARCELONAGuardiola va marxar del Sardinero amb bon regust de boca, pels tres punts i perquè l'equip havia "jugat molt bé en un camp que estava en molt mal estat i que no ajudava en la circulació de pilota". El tècnic del Barça va destacar el partit "seriós i amb esforç" dels seus jugadors, que havien "controlat el joc i evitat que el Racing creés ocasions".

Pep Guardiola va destacar la dificultat de preparar el partit, ja que el Racing havia canviat d'entrenador aquesta mateixa setmana. "No sabíem amb quin sistema jugarien. Però quan surts en un camp a 13 punts del líder has d'atacar des del minut 1", va dir, justificant la seva aposta per jugar amb tres homes en defensa.

Sobre l'actuació arbitral, el de Santpedor es va limitar a afirmar: "No crec que la seva actuació hagi sigut decisiva". D'altra banda, sobre la possibilitat de caçar el Madrid a la Lliga va repetir: "Ja sabeu la meva opinió. No hem de pensar en el Madrid i hem d'anar pas a pas fins on arribem".

Per acabar, va tenir un gest amb Pedro, que una vegada més es va quedar sense el premi del gol: "Això són ratxes. Ha fet un gran partit. És un jugador molt important per a nosaltres i ho serà en el futur".

stats