En breu
Esports 28/03/2012

Guardiola: "Haurem de monopolitzar la pilota per aturar Ibra"

1 min
Guardiola: "Haurem de monopolitzar la pilota per aturar Ibra"

El tècnic del Barça, Pep Guardiola, va assegurar en la roda de premsa prèvia al partit contra el Milan de l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions que la clau per fer un bon partit a San Siro és "monopolitzar la pilota i tenir grans possessions per aturar Ibrahimovic i el Milan". El tècnic va elogiar el davanter suec: "És un jugador molt important per a ells. Quan rep la pilota, es posa en marxa la maquinària del Milan".

Guardiola va recordar el que es juga el Barça els pròxims dies: "No miro més enllà del partit de dimecres, no penso en res més. Si aquí no aconseguim un bon resultat i no guanyem dissabte se'ns en van dos títols. Això és més possible que pensar en el triplet", va dir l'entrenador blaugrana.

Gerard Piqué també va parlar sobre el seu excompany Zlatan Ibrahimovic: "És un jugador difícil d'aturar perquè és molt complet. Has d'estar molt concentrat i intentar que no rebi la pilota i, si la rep, no has de deixar-lo pensar. Aquest any està molt endollat, és un dels millors davanters del món".

Piqué també va parlar sobre la possibilitat que el Barça faci el triplet: "Hem d'anar partit a partit, si comencem a pensar en el triplet no ens en sortirem. No ens hem de fixar objectius a llarg termini, perquè no ens portaran enlloc". I va afegir: "És complicat revalidar el títol a la Champions. Hem de fer coses molt importants si volem arribar a Munic".

stats