Esports 27/04/2011

Guardiola: "Competim amb dotze nens de la casa"

El tècnic del Barça mai s'havia mostrat tan enfadat com ahir per les acusacions de Mourinho. Defensant el seu discurs, va respondre al portuguès deixant clar que basa el seu discurs en el joc.

Toni Padilla
2 min
Guardiola: "Competim amb dotze nens de la casa"

MADRID.Guardiola va afirmar ahir que no havia alterat el seu to de veu, però el discurs sí. Mourinho l'havia acusat de criticar encerts arbitrals, i el tècnic de Santpedor va explicar què volia dir exactament: "Era una reflexió sobre el fet que l'àrbitre va encertar per centímetres i la reflexió era que la victòria depèn de centímetres. Ell em pot creure o pot creure el que llegeix. Creu el que llegeix perquè ho té més a prop".

El de Santpedor, buscant una càmera, ha acceptar el repte de Mourinho afirmant: "Demà a les 20.45 juguem a futbol. Li regalo la seva Champions fora del camp, que la disfruti. Dins del camp de vegades guanyaré i altres cops perdré. Jo no tinc tants secretaris per fer llistes d'errades arbitrals. A la sala de premsa, ell és el puto amo, el que més en sap. Hem estat quatre anys junts, ell em coneix. Si després de tants anys ell prefereix creure els amics del president Florentino, i els fa cas a ells i no a mi... doncs endavant".

Defensant una manera de fer, Guardiola ha recordat que en tres anys no ha justificat mai les derrotes parlant dels àrbitres, i que ha centrat el discurs en el joc. "Nosaltres venim a jugar contra un club que té nou Copes d'Europa quan fa pocs dies no en teníem cap. Per nosalters ser aquí ja és un èxit. Amb dotze nens de la casa venim a lluitar contra un equip que té set davanters de primer nivell". Sobre les baixes, ha reconegut: "Tinc alternatives al lateral, com Puyol o Mascherano". I ha confirmat que Iniesta és baixa segura al 100%. El tècnic veu un Barça que arriba a Madrid "amb la idea de defensar un estil". "Defensem això. De vegades quan no dius gaire i només vols ser, com a persona o com a institució et sap greu que un col·lega que va ser amic teu no et cregui a tu".

stats