FUTBOL INTERNACIONAL
Esports 05/08/2013

Guardiola: "Accepto la pressió, que augmenta pel meu passat com a entrenador"

El tècnic català afirma que encara és jove i li queda molt per aprendre

Isaac Lluch
1 min
Guardiola, durant el seu debut a la Copa alemanya

Berlín (Alemanya)L'Entrenador del Bayern Pep Guardiola ha afirmat que "estem molt contents per passarronda a la Copa. Sempre és un partit molt perillós perquè és a un sol partit ija han caigut eliminats quatre equips de la Bundesliga”, ha argumentatGuardiola en acabar el matx contra el modest Rehden, que ha acabat amb golejada del Bayern (0-5). “Sé a quin club estic, no és fàcil. L’any passates va guanyar el triplet a Munic i la comparació és normal. També amb el meupassat al Barcelona. És normal que la gent vulgui més i més i més”, ha afegitdavant les càmeres d’ARD, la televisió pública alemanya.

“He d’acceptaraqueta pressió, i ho faig sense problema. Però porto sis setmanes de feina i noés fàcil tampoc per a mi. Sóc jove, porto cinc anys com a entrenador i he demillorar moltes coses. Espero fer-ho al Bayern”, ha reconegut el tècnic català.

En els últimsdies, la premsa internacional més que l’alemanya ha qüestionat la feina deGuardiola, sobretot per la derrota contra el Dortmund, el fitxatge inesperat deThiago i els canvis que està fent a l’equip. “El que planifico no és difícil.Normalment els periodistes diuen això, però no estan a les meves xerrades. Sócun entrenador normal, no un súper entrenador. La gent potser vol un 7-0 a cadapartit però això és impossible. Serà a final de temporada que la directivadecideixi sobre la meva feina”, ha sentenciat.

stats