Esports 10/04/2011

Guardiola: "Al Bernabéu podem donar un cop a la Lliga"

Toni Padilla
2 min

Barcelona.Guardiola va viure el partit amb nervis, de manera intensa, però a la roda de premsa posterior va mostrar la rialla de sempre. Relaxat, el tècnic de Santpedor estava satisfet i malgrat que el resultat no es va tancar fins que no va arribar el gol de Messi en els últims segons, va voler posar l'accent en el control exercit. "Ells només han arribat un sol cop. Tenen jugadors molt ràpids com el Crusat i el Piatti, però els hem controlat molt bé". Guardiola per exemple, va voler tenir paraules de lloança per a Gaby Milito, de qui va destacar com havia controlat a homes més ràpids i els seus "canvis de joc", com el del penal sobre Vill a.

Malgrat que no va deixar de recordar que primer toca a anar a Ucraïna , amb el llarg viatge corresponent, Guardiola va ser preguntat diversos cops per la pròxima jornada de Lliga, amb el partit al Santiago Bernabéu. Partit pel que va voler deixar clar que "no reservarem res", malgrat que hi hagin vuit punts, perquè "no podem anar a especular al camp d'un equip tan fantàstic com el Madrid. Si guanyen es posen de nou a cinc punts. Cal anar per donar el cop definitiu a la lliga". Perquè guanyar seria posar un coixí d'11 punts -més el goal average -.

El tècnic de Santpedor, que no va voler parlar dels criteris dels àrbitres quan toca assenyalar penals va dir: "Aquesta setmana millor no parlem d'això", referint-se a tota la pressió que hauran de patir en els dies anteriors al clàssic. "Intentem guanyar els partits amb el nostre estil, però si el rival ens guanya, el felicitem. No hi ha excuses", va deixar clar Guardiola. El tècnic també va mostrar-se rialler quan li van preguntar pel segon gol, aconseguit de nou en un còrner. "No seríem el millor equip del món en els còrners". I en ser preguntat per diferents noms propis, va tenir paraules de lloança per a Lionel Messi, que ahir va arribar als 47 gols oficials, rècord al club compartit amb Ronaldo (96/97), que podrà batre en breu.

stats