Guanyar l’Olot per fer un fortí de Son Malferit

Els catalans no ha guanyat mai en la seva història a les Illes Balears

El partit ve marcat pels forts aiguats han deixat víctimes mortals i terribles desperfectes a la zona de Sant Llorenç des Cardassar. És per això que l’Atlètic Balears, en un gest que l’honora, ha decidit donar tota la recaptació del matx i habilitar una fila zero per als afectats de la zona de Llevant. Els balearics es mesuren avui migdia amb l’Olot a Son Malferit -a les 12 h-, amb el repte de tornar a la senda del triomf després de l’empat recollit la passada jornada al Mini Estadi de Barcelona. Ho farà en el seu centre d’operacions i davant un rival que no ha guanyat mai a les Illes. Ni a Formentera, ni a Eivissa, ni a Mallorca. La UEO no ha guanyat mai en la seva història a les Illes Balears.

A hores d’ara, els blanc-i-blaus són desens, amb 9 punts, dos per davall dels olotins, i arriben després d’un treballat empat al Miniestadi. Ara toca fer-se fort a Son Malferit, on ja s’han escapat punts però l’entrenador balearic, Manix Mandiola sap com treure’n tot el suc. “L’Olot és un club humil, però molt seriós, que està fent les coses bé, l’any passat va passar dificultats però es va refer i enguany ha començat bé, jugant amb bon tracte de pilota i que en alguns moments haurem de córrer darrere d’ells. Caldrà prendre-s’ho seriosament i jugar tots en equip i ser solidaris”. Va explicar Manix en la roda de premsa.

L’Olot sobre l’Atlètic Balears

Per a Raul Garrido, entrenador de l’Olot, “l’Atlètic Balears és un dels habituals de la categoria en els últims anys, en els quals ha viscut més a prop de la zona de play-off, tot i que la temporada passada va patir per salvar-se, com l’Olot. Un rival de prestigi que costa de doblegar, especialment a casa, en un escenari reduït i de gespa artificial que Manix sap com treure’n tot el suc”, ha explicat Garrido aquesta setmana.

El rival

La golejada plàcida de l’Olot contra el CF Badalona ha donat pas a una setmana tranquil·la i exigent alhora, en la qual el gran objectiu ha estat donar continuïtat a l’actuació del grup, amb els matisos que comporta un tipus de camp com el de l’Atlètic Balears. Després de dues patacades, convenia guanyar i fer-ho de la manera que es va fer; convincent i amb una identitat plenament reconeixible.

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF