06/11/2012

Un 'Gran Hermano' amb Sandro, Laporta i Soriano

2 min

Ciència-ficció. Sandro Rosell, Joan Laporta i Ferran Soriano tancats a la casa de Guadalix per participar en la mare de tots els reality shows . Si això fos possible algun dia i es pogués apostar, no ho dubtin: all in per una reconciliació entre Laporta i Rosell, i ni un euro apostant per un desgel de les relacions Rosell-Soriano fruit del contacte constant durant 24 hores 7 dies a la setmana. Laporta i Rosell han convertit la seva animadversió en una batalla pública i sorollosa, però els que conviuen a prop seu els creuen capaços de construir una pau com els generals de les guerres antigues. En canvi, l'animadversió entre qui va fitxar Ronaldinho i qui es va inventar la imatge de la motxilla del deute és íntima i recíproca. Qüestió de pell. Més pròxima al despit.

Al món real, Ferran Soriano ha introduït el City i la ciutat de Manchester al mapa mental del barcelonisme. Assegut al despatx més noble de les oficines del club citizen , dissenya el que li han encarregat: una reproducció de la fórmula Barça al clima fred del nord d'Anglaterra. Ja s'ha fet una foto al Bernabéu assegut al costat de Florentino i el moviment següent ha generat convulsions. Txiki Begiristain farà les maletes aquests dies i s'instal·larà a Manchester. Abans de marxar ja li han atribuït el fitxatge de mig Europa i hi ha pocs dubtes que hi haurà trucada a Nova York per convèncer Guardiola que s'instal·li a la mateixa ciutat que Ferguson.

En el futur això tindrà conseqüències, i les veurem. El Barça ha superat el marc espanyol i ja ha compaginat la rivalitat amb el Madrid amb noves tensions amb clubs com el Chelsea i l'Inter (amb Mourinho de leitmotiv). En els pròxims mesos el City presentarà candidatura per agafar-ne el relleu. No hi haurà representant que no asseguri haver rebut una trucada de Txiki just abans de negociar una renovació, ni fitxatge que no pretenguin també els malvats de la Premier. Tothom coneix l'odi entre els dos personatges. El gran repte passa per evitar plantejar la nova situació com una venjança personal i no permetre que ni el City ni el Barça en surtin malparats.

Afortunadament serà impossible veure el reality show culer (el més semblant ho veurem a la llotja si es troben els dos equips a la Champions). Tot i que també semblava increïble que algú programés un partit del Barça a la mateixa hora de l'escrutini més important de la història moderna d'aquest país, o que una criatura barroera de les que sí que han passat per Guadalix aspiri a un escó de diputat.

stats