BÀSQUET: LLIGA ENDESA
Esports 19/03/2012

El Gran Canària 2014 atura la ratxa del Fiatc Joventut

àlex Gozalbo
1 min
Pooh Jeter s'atura en una transició del Fiatc Joventut contra el Gran Canària 2014.

BADALONA.El Fiatc Joventut no va poder sumar la cinquena victòria consecutiva a la Lliga Endesa i va perdre contra el Gran Canària 2014 (73-81). El conjunt verd-i-negre, que no va tenir el nivell defensiu de les últimes setmanes, va acumular la primera derrota des que Lubos Barton es va incorporar a l'equip. La Penya, que havia passat de rebre 77,6 punts per partit a encaixar-ne tan sols 62,7 des de l'arribada de l'aler txec, va veure ahir com el conjunt insular anotava 81 punts.

Pedro Martínez, entrenador del Gran Canària 2014, va saber treure profit d'una defensa zonal 1-3-1, que va mantenir amb èxit durant molts minuts. Tot i dominar el rebot, el Fiatc Joventut va patir per sumar punts amb continuïtat i gairebé sempre es va veure per sota al marcador.

Salva Maldonado, que tenia la baixa d'Eulis Báez, va patir per contrarestar el joc físic del Gran Canària 2014, que va jugar molt bé amb el marcador a favor.

A quatre partits del descens

Després de la derrota, les posicions que donen dret a jugar el play-off se situen a dues victòries per al Fiatc Joventut, que acumula 11 triomfs, un menys que l'Assignia Manresa de Jaume Ponsarnau. El coixí de la Penya respecte als llocs de descens a l'Adecco Or es manté en quatre partits.

stats