El Govern avança en el projecte de construcció del nou aulari de Prínceps d’Espanya

S'ha finalitzat el projecte bàsic del futur institut per a l'alumnat de tecnificació però l'inici d'execució de l’obra està previst per a la fi de 2018, moment en què s’hi vol posar la primera pedra

El projecte de construcció del nou institut d’Ensenyament Secundari Obligatori del Centre de Tecnificació esportiva de les Illes Balears (IES CTEIB) al poliesportiu Prínceps de Espanya ja pren forma. Aquesta nova instal·lació forma part del projecte de reforma integral del poliesportiu que ha impulsat el Govern des de principis de l’actual legislatura.

 
La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ja té el projecte bàsic per a la construcció. Amb aquesta nova instal·lació, l’alumnat dels programes de tecnificació esportiva del Govern disposarà d'un nou aulari amb l'objectiu que pugui compaginar l'activitat esportiva i l'acadèmica amb la màxima qualitat possible.

El compromís de les millores del Prínceps d’Espanya

La formació integral de l’alumnat és un compromís de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports i, d’aquesta manera, amb la construcció del nou aulari, es cobriran les necessitats de l’alumnat i el professorat del centre.
En aquests moments ja s’ha tramitat l’expedient de contractació, s’ha realitzat la redacció de l’avantprojecte i s’ha finalitzat el projecte bàsic. Actualment s’està en procés de redacció del projecte d'execució i d'activitat i s’està tramitant el permís d’obres.

Acabada aquesta fase, la Direcció General d’Esports i Joventut iniciarà la tramitació de l'expedient de contractació de les obres, d’un projecte que ascendeix a 4.629.518 €.

Compromís d’Armengol

Armengol assegurava fa uns mesos que el nou aulari del Centre de Tecnificació Prínceps d’Espanya es construiria durant aquesta legislatura. “El centre de Tecnificació serà una realitat aquesta legislatura perquè les seves obres estaran pressupostades en els comptes autonòmics del 2017 i començaran el proper any”.

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF