Esports 24/10/2018

Golejada en el debut del Palma Futsal a la Copa del Rei

Els mallorquins es classifiquen per a vuitens de final amb una victòria contundent (2-10) a Tenerife

Juanmi Mas
El Palma Futsal s'ha classificat pels vuitens de final

PalmaEl Palma Futsal no va donar cap opció a la sorpresa en la seva estrena de la Copa del Rei. Els mallorquins varen guanyar 2-10 a la pista del Tenerife Iberia Toscal, de Segona Divisió B, per accedir als vuitens de final del torneig. El conjunt mallorquí es va imposar en un partit que va començar pel bon camí ben d'hora i que va tenir ben controlat en tot moment.

El tècnic va aprofitar la superioritat dels mallorquins per donar minuts a jugadors del planter, que varen respondre a la perfecció. Fins i tot Sergio Rubio aconseguí anotar el seu primer gol amb el primer equip del Palma Futsal.

Ara l'equip de Ciutat aparca aquesta competició per pensar només en l'important partit de dissabte (13.15 h) a la pista del Movistar

TenerifeFelipe Vela, Adrián Castro, Aithor, Adasat i Edu Ramos

Palma Futsal:

Gols:0-1 Mati Rosa (minut 4); 0-2 Joaki (minut 6); 0-3 Diego Nunes (minut 11); 0-4 Joselito (minut 13); 0-5 Catela (minut 15); 0-6 Joao (minut 23); 0-7 Joaki (minut 25); 0-8 Bruno Taffy (minut 26); 0-9 Bruno Taffy (minut 28); 1-9 Xabi Mascarai (minut 29); 1-10 Sergio Rubio (minut 38) i 2-10 Aithor (minut 38).