Televisió
Esports 13/06/2013

Gol Televisión oferirà tot el mundial de futbol del 2014

Emetrà 39 partits en exclusiva, i la resta seran compartits amb Mediaset

Ara
1 min

BarcelonaGol Televisión ha adquirit els drets d'emissió de tots els partits del Mundial de futbol que se celebrarà al Brasil l'any vinent. El canal de pagament oferirà en directe els 64 partits que conformen el torneig i es convertirà així en "l'únic canal a Espanya que emetrà íntegrament i en directe tota la competició", segons destaca la cadena en un comunicat.

De tots els partits del campionat, GolT n'emetrà 39 en exclusiva, mentre que els 25 restants –un per jornada– es veuran també per Telecinco, Cuatro o Energy, després que el grup Mediaset anunciés dimarts la compra dels drets d'emissió en obert de la competició.

GolT explica, a més, que durant els 32 dies que duri la competició –del 12 de juny al 13 de juliol– "es convertirà en el canal de la Copa FIFA del món", ja que dedicarà "les 24 hores del dia" a una programació que "girarà a l'entorn del campionat". En aquest sentit, detalla que "a més de tots els enfrontaments del torneig, GolT oferirà als abonats una programació dinàmica i atractiva amb puntual informació sobre tot el que envolti el campionat, entrenaments, rodes de premsa en directe, partits històrics, entrevistes amb els jugadors i anàlisis i opinions d'especialistes".

stats