BARÇA
Esports 02/06/2011

Giuseppe Rossi s'acosta i Milito busca un destí

Toni Padilla
2 min

BARCELONA.L'italià Giuseppe Rossi sembla el jugador amb més opcions de ser el primer reforç del Barça de cara a la pròxima temporada. El tècnic del Vila-real Juan Carlos Garrido va afirmar ahir : "No sé res al respecte, però quan es parla tant és perquè hi haurà alguna cosa. Són coses que cal acceptar. Els cicles dels jugadors s'acaben tard o d'hora". Giuseppe Rossi va arribar ara farà quatre temporades al club groguet i abans havia jugat al Manchester United i el Parma.

El representant del jugador, Federico Pastorello, ha reconegut que ja s'han iniciat els contactes amb el Barça. El principal maldecap és la posició del Vila-real, que accepta que marxi el davanter internacional italià sempre que es pagui la xifra que demana, que seria d'uns 30 milions d'euros. Una xifra que el Barça vol rebaixar. El club blaugrana i el representant del jugador, en canvi, ja tenen posicions prou pròximes per incorporar el jugador, nascut als Estats Units, a una família d'immigrants italians. Les dues parts defensen un contracte llarg, de quatre o cinc temporades.

Milito s'ofereix a l'Espanyol

En el capítol de sortides, Gabriel Milito busca equip per a la pròxima temporada. El central argentí es va acomiadar efusivament dels companys després de l'últim entrenament, i al club li consta que busca un nou equip, ja que al Barça no tindrà minuts. Així, segons Catalunya Ràdio Milito s'hauria ofert a través del seu representant a l'Espanyol, ja que la seva família veuria amb bons ulls seguir vivint a Barcelona, però el club blanc-i-blau no ha vist amb bons ulls l'operació. Milito ja va pensar d'abandonar el club durant l'últim mercat d'hivern perquè volia minuts de cara a la pròxima Copa Amèrica de futbol.

El Barça, de fet, té pensat intentar reforçar-se amb un defensa central de cara a la pròxima temporada, tot i que Fontàs i Bartra entren en els plans de Pep Guardiola. Un central que no serà en cap cas el brasiler del Milan Thiago Silva, tal com com s'havia publicat. Ahir el representant del jugador va negar l'existència de contactes.

stats