SEGONA DIVISIÓ
Esports 24/08/2013

El Girona supera l'Eibar amb tres gols de penal (0-3)

Els de Ricardo Rodríguez sumen dos triomfs en les dues primeres jornades i mantenen la porteria a zero

Efe

EibarEl Girona s'ha emportat la victòria davant l'Eibar a Ipurua, amb tres gols de penal, i s'enfila al liderat provisional de la Segona Divisió.

Els dos equips es presentaven amb un triomf a la primera jornada i opcions reals d'aconseguir situar-se líders de la categoria, fet que s'ha demostrat en la intensitat dels primers minuts del partit, amb els dos equips mirant de marcar.

El Girona ho ha intentat primer i ha estat a punt de marcar al primer minut en una rematada de Timor que ha obligat Irureta a realitzar una bona intervenció per evitar el gol.

L'Eibar ha anat aconseguint el domini del partit a mesura que avançava el temps i ha gaudit també d'una altra gran oportunitat en un cop de cap d'Arruabarrena davant un centre d'Eizmendi que ha marxat fora per molt poc.

L'equip gironí no s'ha dedicat a especular amb el marcador i, molt bé en tasques de contenció, sortia ràpid a la contra per tornar a fer mal en un xut de Timor que ha obligat a lluir-se Bóveda.

A la segona meitat, l'equip de Gaizka Garitano ha tornat amb ànims renovats i ha estat molt a prop d'obrir la llauna a través d'Eizmendi, el jugador cedit per la Real, com a protagonista.

El partit ha canviat en el minut 58, quan Añibarro ha provocat un penal a Chando. El jugador dels locals ha estat expulsat, i Felipe Sanchón ha aprofitat per convertir en gol la pena màxima i fer avançar el seu equip.

La defensa blaugrana era un sac de nervis i ha concedit un nou penal que Chando no ha desaprofitat per deixar sentenciat el partit. L'equip gironí ha exhibit el seu millor joc i ha pogut ampliar l'avantatge aprofitant la desorientació local al minut 62 per mitjà de Juanlu. A dos minuts del final, els de Ricardo Rodríguez han fet el tercer, una altra vegada de penal, i han provocat, a més, l'expulsió de Raúl Navas i que l'Eibar acabés amb nou jugadors.

EIBAR 0

GIRONA 3

Eibar: Irureta; Bóveda, Añibarro, Eizmendi (Diego, min. 63); Dani García, Raúl Navas; Yuri, Morales (Capa, min. 63), Diego Rivas, Jota Peleteiro (Urko Vera, miin. 55); Arruabarrena.

Girona: Becerra; García, Matamala, Ramalho, Richy; Chando (Junca, min. 74), Timor; Juanlu (Gerard, min. 65), Felipe (Amagat, 85), Migue, Carles Mas.

Gols: 0-1, min. 58: Felipe, de penal. 0-2. min, 72: Chando, de penal 0-3, min. 88: Eloi, de penal.

Àrbitre: González Fuertes. (Asturià). Ha expulsat: Añibarro (min. 57) i Raúl Navas (min. 88). Targetes grogues: a Dani García, Eizmendi, Yuri, Chando i Richy.