2a divisió
Esports 08/06/2013

El Girona jugarà el 'play-off' contra l'Alcorcón

Els gironins han empatat contra el Reial Madrid Castella (1-1), mentre que els madrilenys han derrotat el Sabadell (4-0). El partit d'anada serà al camp de l'Alcorcón

M.m.

BarcelonaEl Girona ja coneix el seu rival en la primera ronda del 'play-off' d'ascens per pujar a la Primera Divisió. Els gironins s'enfrontaran a l'Alcorcón, amb el factor camp a favor, després que el conjunt català acabés quart a la classificació i els madrilenys fossin cinquens.

En l'últim partit de la fase regular de la Segona Divisió, els gironins ha empatat a un gol contra el filial del Reial Madrid. Ha estat un partit molt igualat i que s'ha resolt amb només dos minuts. El Girona s'ha avançat al segon temps amb un gol de Ion Vélez (60'), trencant el fora de joc i definint molt bé davant el porter rival. Però al 62, el Madrid Castella ha pogut empatar després que Óscar Plano introduís la pilota al fons de la porteria amb una bona rematada de cap.

Amb la quarta posició a la butxaca, els gironins esperaven rival en la primera ronda per pujar a Primera, i aquest és l'Alcorcón, que s'ha desfet amb comoditat del Sabadell (4-0). El partit d'anada serà aquest dimecres 12 de juny (pendent de confirmació oficial) a terres madrilenyes, mentre que la tornada serà a Montilivi el diumenge 16 (també pendent que es confirmi data i horari).