Play-off d'ascens a Primera
Esports 20/06/2013

El Girona facilita als seus abonats i aficionats el desplaçament a Almeria amb autocar i amb AVE

Els que optin pel tren podran viatjar per 30 euros amb entrada inclosa, mentre que els que triïn anar per carretera hauran de pagar 10 euros, també amb l'entrada inclosa

Ara
1 min
L'afició del Girona omplirà avui Montilivi.

BarcelonaDe cara al partit de tornada de l'última eliminatòria d'ascens a la Primera Divisió entre l'Almeria i el Girona, que es jugarà el dissabte (20 h, Esport3) a l'estadi dels Jocs Mediterranis, el club gironí facilitarà el desplaçament dels seus abonats i aficionats a Almeria amb AVE i amb autocar.

Els que optin pel tren podran viatjar per 30 euros amb entrada inclosa, i els que ho facin amb autocar, només per 10 euros, també amb l'entrada inclosa. Aquest dijous només poden accedir a aquestes ofertes els abonats. A partir de divendres, si queden entrades, es posaran a la venda al públic en general.

El club gironí disposarà de 500 entrades perquè els aficionats puguin donar suport des de les graderies a l'equip, que necessita capgirar el 0-1 del partit d'anada per aconseguir el somni de l'ascens a Primera Divisió.

Fontajau esperonarà el Girona

Tots els seguidors del club gironí que no es desplacin fins a Almeria per assistir al partit podran seguir-lo gràcies a la pantalla gegant que SharingFootball instal·larà al Pavelló Municipal de Fontajau, amb la col·laboració de la Penya Immortal i l'Ajuntament de la ciutat. Els aficionats ja van poder gaudir del partit d'anada a Montilivi contra l'Alcorcón en aquest mateix espai.

L'Ajuntament cedeix les instal·lacions, mentre que SharingFootball s'encarrega de tota la logística de l'esdeveniment. L'obertura de portes es farà a les set de la tarda, i les instal·lacions inclouran servei de bar.

stats