FUTBOL
Esports 12/06/2013

El Girona juga el primer partit d'ascens a Primera Divisió davant l'Alcorcón

L'equip català, amb el factor camp a favor, ha organitzat el viatge dels seguidors que vulguin anar a Santo Domingo, l'estadi del club madrileny

Ara
1 min

BarcelonaEl Girona es disputarà aquest dimecres (20 hores, Esport3 i Marca TV) la primera eliminatòria del 'play-off' d'ascens a Primera divisió davant l'Alcorcón. L'equip madrileny ha tornat a fer història ja que és la segona vegada consecutiva que disputa la promoció d'ascens, mentre que l'equip català, quart classificat i tercer equip més golejador del campionat, mai ha estat tan a prop d'estar a primera. El rendiment del Girona està per sobre del que s'esperava a l'inici de temporada, ja que l'objectiu principal era la salvació, però, una vegada dalt de la taula, ha lluitat per l'ascens directe fins la penúltima jornada. Rubi ha classificat l'eliminatòria de "molt igualada" i recorda que "l'Alcorcón repeteix per segon any a la promoció i això sempre dóna un bagatge".

l'últim partit de lliga va acabar 4-1 a favor de l'Alcorcón. L'entrenador del Girona està convençut que el partit serà diferent. "Sabem els errors que hem comès en aquests tipus de camps i d'això hem d'aprendre", senyala Rubi tot i que "al final, el partit començarà 0-0 i 11 contra 11, així que els altres seran només arguments previs". El tècnic reconeix l'avantatge de disputar la tornada a casa, però adverteix que "l'Alcorcón realitza molt bon joc de contraatac fora l'estadi".

El Girona es juga l'oportunitat per pujar a Primera Divisió i no ho farà sol. Les 300 entrades que li havia cedit partit de tornada de diumenge a Montilivi El Girona també dóna la opció de viatjar gratuïtament en bus o amb AVE per 10 euros. En ambdós casos el desplaçament inclou l’entrada a l’estadi.

stats