SEGONA DIVISIÓ A
Esports 16/06/2013

El Girona vola contra l'Alcorcón i es jugarà contra l'Almeria l'ascens a Primera (3-1)

Dos gols en els primers minuts d'Acuña i Juanlu han obert el camí del triomf

Juanlu, celebrant un dels gols del Girona

Girona180 minuts separen el Girona del seu primer ascens a Primera Divisió. L'equip de Rubi ha fet xalar els 9000 aficionats que han omplert Montilivi en derrotar l'Alcorcón per 3-1. El rival de l'equip gironí en la darrera eliminatòria per pujar a Primera serà l'Almeria, que ha superat el Las Palmas a la pròrroga per 2-1 gràcies a dos gols de Charles.

El partit ha començat bé ja que Acuña ha aconseguit fer el primer gol del Girona després d'una assistència llarga del porter Isaac Becerra. Després de l'empat 1-1 a Alcorcón, el gol feia molt de mal a l'equip visitant, que ha rebut un segon cop quan Juanlu ha marcat el 2-0 amb una bona jugada personal. El mateix Juanlu, que ha jugat un gran partit, abans havia fallat el gol tot sol davant Manu. El Girona ha perdut per lesió Acuña abans del descans.

A la segona part l'Alcorcón ha intentat trobar el camí de gol però no ha aconseguit trobar forats a la defensa catalana. Així, als 79 minuts Juanlu ha sentenciat en marcar el 3-0. El gol dels madrilenys als 86 minuts, obra de Mora, no ha alterat el resultat final i Montilivi ha celebrat un triomf que manté viu el somni de pujar a Primera Divisió. El partit d'anada serà a Montilivi dimecres a les 20.00 h i la tornada dissabte a Almeria, també a les 20.00 h.

3 - Girona: Becerra; Jose, Moisés (Richy'46), Chus Herrero, David García; Luso, Tebar; Felipe, Jandro (Eloi Amagat'72), Juanlu; Acuña (Ion Velez'12)

1 - Alcorcón: Manu Fernández; Nagore, Babin, Rubén Sanz, Camille; Fernando Sales (Sergi Enrich'71), Sergio Mora, Abraham, Kike López (Dani Nieto'46), Juli; Oriol Riera (Urko Vera'69).

Àrbitre: Juan Martínez Munuera (Alacant). Va amonestar: Ion Vélez, Fernando Sales, Kike López, Rubén Sanz i Camille.

Gols: 1-0, min.6, Acuña; 2-0, min. 38, Juanlu; 3-0, min.79, Juanlu; 3-1, min.85. Sergio Mora.