SEGONA DIVISIÓ
Esports 13/06/2013

Els jugadors del Girona, satisfets amb l'empat aconseguit al camp de l'Alcorcón

Segons Moisés Hurtado va ser clau la gran actuació del porter Isaac Becerra

Efe
2 min
Els jugadors del Girona celebren el gol de Moisés Hurtado a Alcorcón

GironaLa plantilla del Girona s'ha mostrat satisfeta amb l'empat (1-1) obtingut en el camp de l'Alcorcón en el partit d'anada de l'eliminatòria de promoció a la Lliga BBVA, tot i que és conscient de la dificultat que suposarà el partit de tornada. L'autor del gol de l'anada, Moisés Hurtado, ha destacat l'empat obtingut "en un camp molt complicat, on era clar que el rival apretaria molt i on era difícil contenir els locals". El vallesà també subratlla "la bona tasca realitzada per tot l'equip" i posa especial èmfasi "en la gran actuació d'Isaac Becerra, que va estar sensacional". El porter va ser el millor dels seus, amb algunes aturades providencials i un intervenció al minut 93 que va evitar el 2-1 a rematada de cap de Dani Nieto. "Jo no vaig ser el millor del meu equip, un porter està per aturar i és el que intento fer sempre que jugo", assegura Isaac Becerra, que reconeix que, "marcar aviat, va ajudar molt a estar ben col · locats ia jugar amb relativa tranquil · litat" .

Amb el resultat d'Alcorcón, el Girona es classificaria amb l'empat a zero gols i amb qualsevol victòria per mínima que sigui, però davant tindran un Alcorcón que fa poques setmanes va perdre a Montilivi per 3-2, però que al descans guanyava per 0 -2. "L'eliminatòria està totalment oberta, el rival serà molt perillós i estarem obligats a fer un altre gran partit si volem passar ronda", assenyala Moisés Hurtado, qui està convençut de totes maneres que, "amb el suport de l'afició, la classificació no es pot escapar ".

La nota negativa del partit va ser la recaiguda de Toni Moral d'un lesió que arrossega des de fa temps: "vaig voler forçar per ajudar l'equip però no ho tenia superat del tot i el genoll ha tornat a fallar", explica el migcampista. També va haver de retirar-se abans de la conclusió del partit el lateral David García.

stats