REIAL MALLORCA
Esports 16/06/2013

Giovani, Pina i Víctor, els tres vermells més desitjats

Diversos equips han contactat amb el club per obtenir-ne els serveis

Miquel Ramis
2 min
Giovani dos Santos, Tomás Pina i Víctor Casadesús són els futbolistes amb millor cartell de l'equip i Serra Ferrer no els vol malvendre.

Palma.El mercat de traspassos és obert i diversos jugadors del Mallorca són a l'aparador. Tres futbolistes són les peces més preuades d'un planter que patirà una profunda reestructuració per adaptar-se a les limitacions econòmiques que ha provocat el descens de categoria. Giovani dos Santos, Tomás Pina i Víctor Casadesús són els futbolistes més desitjats per un bon grapat de clubs que cerquen aprofitar la tessitura de l'entitat vermella per aconseguir-ne el traspàs.

El Mallorca vendrà Gio i Pina, els dos jugadors amb millor cartell, per poder quadrar el pressupost de la propera temporada, ja que el 25% del benefici net dels traspassos haurà de destinar-se a satisfer les obligacions del concurs de creditors. Aquests dos futbolistes han despertat l'interès de diversos clubs i l'entitat vermella vol evitar malvendre els seus millors actius.

El mexicà disputa la Copa Confederacions amb la seva selecció i el director esportiu, Llorenç Serra Ferrer, espera que es revalori per poder obtenir el màxim rèdit de la joia de l'equip. Una quantia que podria arribar als vuit milions d'euros, els quals s'haurien de repartir amb el Tottenham anglès, que posseeix el 50% dels seus drets. El futbolista va expressar el desig de continuar jugant a Espanya, però l'única oferta en ferm que ha rebut Serra Ferrer és la de Los Angeles Galaxy, de la lliga nord-americana.

El València és un dels conjunts més interessats a aconseguir el fitxatge de l'asteca, fins al punt que el seu nou tècnic, Miroslav Djukic, es va mostrar públicament a favor d'incorporar-lo. El conjunt xe, però, espera obtenir liquiditat o aconseguir un intercanvi amb el Mallorca per abaratir-ne l'operació. L'Espanyol, dirigit pel mexicà Javier Aguirre, i l'Atlètic de Madrid també han mostrat la seva intenció d'aconseguir la incorporació de l'esquerrà.

El cas de Pina és similar. La seva projecció el converteix en una inversió que pot donar molts fruits i fins a cinc equips estan a l'aguait. El Granada ha estat el darrer a interessar-se per la situació del migcampista. Així, el conjunt andalús se suma al València, el Betis i l'Atlètic de Madrid en la pugna per obtenir-ne els seus serveis. A més de la Fiorentina, equip en el qual el manxec no dubtà a afirmar que no li desagradaria jugar-hi.

En canvi, la situació de Víctor Casadesús és ben diferent. Joaquín Caparrós, exentrenador vermell i actual tècnic del Llevant, vol que se sumi al projecte granota després de la magnífica relació que soldaren a Son Moix. Víctor, amb un any més de contracte, hauria de mostrar predisposició a abandonar l'entitat vermella, tal com desitja el tècnic d'Utrera.

stats