El club Xelska prepara un gran espectacle de gimnàstica artística al poliesportiu Germans Escalas

El club balear, amb Cintia Rodríguez, que es recupera d'un procés febril, lluirà dissabte a la darrera jornada de la Lliga Iberdrola, en la qual participaran els 24 millors equips 

No hi ha excuses per no gaudir de l'esport femení de primer nivell. La gimnàstica artística fa temps que destaca i el poliesportiu Germans  Escalas  acollirà la darrera jornada de la fase regular de la primera edició de la Lliga Iberdrola de gimnàstica artística femenina. Aquest dimarts s'ha presentat en el saló de plens de Cort, malgrat que no hi ha pogut assistir  Cintia  Rodríguez, que ni tan sols s'ha pogut entrenar per culpa d'un procés febril. La mallorquina, però, ha confirmat la seva participació en l'esdeveniment de manera contundent: "Aquest dissabte competiré sí o sí".

Pedro Mir, director tècnic de la Lliga Iberdrola de gimnàstica, creu que aquest esdeveniment "serà un gran espectacle perquè tenim esportistes mallorquines que destaquen arreu del món".

Divendres serà el dia dels entrenaments oficials i dissabte al matí es disputarà la  competició de la Segona Divisió, en la qual no hi ha cap equip local. Però dissabte a l'horabaixa arribarà  el plat fort, la Primera Divisió, amb les millors gimnastes espanyoles del moment i  la presència del  Xelska , capdavanter destacat en la fase regular. 

El diumenge al matí li tocarà a la Tercera Divisió, en què tindrem els altres dos clubs  palmesans , el  Grech  i el Palma , que cerquen tancar aquesta fase regular amb un bon resultat.  En aquesta jornada es dirimiran els ascensos i descensos directes previstos en la normativa, i  igualment coneixerem els equips que hauran de promocionar i els quatre que acudiran a la g ran final, que tindrà lloc a Manresa el mes de juny.      

Per a aquesta transcendental jornada, diversos equips han reforçat les seves plantilles. Entre ells, el  Xelska, que dilluns va fer oficial el fitxatge de la britànica  Danusia  Francis. 

Altres equips espanyols  també arribaran a Palma amb reforços estrangers en les seves files, com és el  cas de la internacional italiana Valentina  Giommarini , a l'Osona, i el fitxatge  estrella  del  Egiba , la portuguesa  Ana   Filipa  Martins, campiona de la Copa del Món d'asimètriques. 

EDICIÓ PAPER 01/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF